Propack Romania

Home Propack Romania

Propack Romania

Înfiintata în 2007, S.C Propack S.R.L este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul distributiei ambalajelor si a solutiilor de ambalat .

Un produs nu-și poate îndeplini rolul, rațiunea sa de a fi, decât în momentul în care intră în consumul final, satisfăcând nevoia consumatorului care l-a cumpărat. Dar, drumul de la producător până la consumator, în condițiile contemporane nu este în general, nici simplu, nici scurt și nici ieftin. Din acest motiv beneficiati de serviciile unei companii cu o experienta mai bine de 7 ani in domeniul ambalajelor si a solutiilor pentru ambalat performante oferite de producatori recunoscuti.

S.C Propack dispune de personal de specialitate cu studii superioare si o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Suntem un colectiv tânar, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti, precum si datorita:

  • practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului
  • oferirea de produse si servicii de cea mai buna calitate
  • realizarea minimului rațional de cheltuieli pentru punerea la dispoziția consumatorului a produsului dorit, cheltuieli pe care acesta le suportă
  • Informarea prompta asupra produselor noi aparute pe piata in domeniul ambalajelor precum si al calitatii si eficientei acestora
  • Unul dinte obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul ambalajelor si a noilor solutii pentru ambalat aparute.

    Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii si colaboratorii pentru a fi asigurata calitatea si promptitudinea livrarii produselor noastre astfel incat sa satisfaca cat mai bine cerintele beneficiarilor

    Produse